Siirry sisältöön
Hoito- ja palveluketjut

Palvelukarttaa päivitetään! Hyvinvointialueen aikuisneuvoloiden tiedot ja tietoa mielenterveys- ja päihdepalveluista löydät toistaiseksi alla olevista linkeistä.

  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Karttatasot -kuvaketta ja valitse kartalle näkyviin haluamasi karttatasot.
  2. Kartalle ilmestyy paikkatietopisteitä ja palvelun tiedot. Klikkaamalla pistettä saat näkyviin palvelun lisätiedot ja mahdollisen linkin palvelusta kertoville nettisivuille.
  3. Vasemmassa yläkulmassa olevalla Paikkahaku -kenttään voit syöttää katuosoitteen ja karttasovellus näyttää tämän osoitteen kartalla omana pisteenään, jonka jälkeen voit tarkastella ko. osoitteen lähellä olevia palveluita. Huom! Paikkahaku –toiminnolla voit hakea vain katuosoitteita, sen avulla ei voi etsiä esim. palveluita niiden nimillä.

Karttanäkymä on toteutettu Maanmittauslaitoksen Paikkatietoikkuna.fi palvelun karttajulkaisutoiminnon avulla. Palvelun käyttöehdot löydät täältä. Palvelu käyttää evästeitä ja jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Liikuntapaikkojen ja -reittien osalta tiedot kuuluvat Lipas-paikkatietojärjestelmään. Elintapaohjauksen/liikuntaneuvonnan ja päihdepalveluiden osalta tiedot on kerätty ja lisätty Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon ja terveyden edistämisen yksikön toimesta. Palvelukartta on rakennettu alunperin osana sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamaa VESOTE-hanketta.

Julkaisija: Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Kehityspalvelut

  • Palveluiden tuottajat, päihdepalvelut ja elintapaohjaus/liikuntaneuvonta

Haluatko ilmoittaa palvelutietoja kartalla tai korjata olemassa olevia tietoja? Ilmoita tiedot seuraavalla lomakkeella: https://link.webropol.com/s/hyvinvoinninpalvelukartta